Interne Scouting v.v. Wilhelmus

7-10-2018

Zoals u wellicht al bij uw team heeft gemerkt is het Interne Scoutingteam van v.v. Wilhelmus sinds het begin van het nieuwe seizoen alweer druk bezig met het scouten van wedstrijden van de niet-selectieteams in de leeftijdklassen JO-9 t/m JO-12. Is uw team nog niet gescout, dan zal dit binnenkort zeker gaan gebeuren !!!!

Het doel van de interne scouting is om zo veel mogelijk wedstrijden te bekijken van de jeugdteams, zodat wij tot een juiste indeling kunnen komen van de teams richting het nieuwe seizoen. Alle teams worden gedurende het seizoen zo veel mogelijk bekeken door de verschillende scouts.

Ons scoutingsteam bestaat uit 11 personen, aangevuld met Boudewijn de Geer (Hoofd Jeugdopleidingen) en Peter van der Deijl (Technisch Coördinator Jeugd). Het scoutingteam is als volgt verdeeld onder de verschillende klassen.

 

JO9 / JO10                              JO11 / JO12                          

Tim Krul                                 Mark Boekhoudt                   

Xander Woortman                   Johan van der Hoeven

Paul Wuite                              Ruud Kors

Robert Zoutenbier                   Rob Lagerberg                      

Ronald Bosmans                     Marco Vlottes                       

                                             

Keepers: Randy Bohlmeijer

Wilt u als vrijwilliger ook deel uit maken van de Interne Scouting of als u vragen heeft over de interne scouting, dan kunt u zich wenden tot de betreffende scouts, Boudewijn de Geer (Hoofd jeugdopleiding), Peter van der Deijl (Technisch Coördinator Jeugd) of Marco Vlottes (Coördinator Interne Scouting).

 

Met vriendelijke groet,

 

Marco Vlottes

Coördinator Interne Scouting