Ieder toernooi een voetbalfeest

23-03-2018

De maanden april, mei en juni zijn traditioneel toernooimaanden en ook jouw team zal weer deel uitmaken van deze voetbalfeesten op Wilhelmus en bij andere verenigingen. Achter deze toernooien zit een hele organisatie die al eind vorig seizoen is begonnen. Volgend seizoen willen wij opnieuw leuke toernooien organiseren en bezoeken. Vind jij het leuk om een rol te spelen bij de organisatie van de toernooien dan zij wij op zoek naar jou! Hieronder zullen wij kort uiteenzetten wat je rol als lid van de toernooicommissie inhoudt:

Doel van de Toernooi-commissie:

Contactpunt zijn namens vv-Wilhelmus voor andere voetbal verenigingen en naar de eigen leiders en trainers van de Wilhelmus jeugd-voetbal teams om samen met hen zeer gezellige en sportieve toernooidag(en) te organiseren voor de jeugd waarin het plezier van de kinderen centraal staat. Daarnaast bijdragen om Wilhelmus als sportieve en gezellige vereniging op de kaart te zetten.

Taken:

• Contacten leggen met andere verenigingen ten aanzien van uit- en thuis toernooien.
  • In augustus het toernooischema maken en in september naar toernooibeurs
  • Via de contacten met andere verenigingen het bijeen brengen van teams van ongeveer gelijke sterkte.
  • Het communiceren van ingeplande toernooien naar zowel de andere vereniging(en) als naar eigen teamleiders en trainers.
  • Het organiseren van de eigen thuis-toernooien, met een sterk oog voor veiligheid en sportiviteit en plezier in samenwerking met de coördinatoren
  • Programmaboekjes maken voor de thuistoernooien

Meer weten? Vind je het leuk om een rol te spelen in de organisatie dan bespreken wij dit graag met jou. Meer informatie kan je inwinnen bij de jeugdcoördinator of per email via jeugdvoorzitter@vvwilhelmus.nl