Het wordt nu menens voor ons 1e elftal !

22-02-2019

Aanstaande zondag speelt ons eerste elftal haar eerste wedstrijd in de derde klasse hoog B. In een reeks van 6 thuis- en 5 uitwedstrijden moet ons Vlaggenschip de felbegeerde promotie naar de Tweede Klasse binnen zien te halen.

Dat worden spannende tijden! In de kwalificatiepoule werd niet verloren, dus Wilhelmus wordt gezien als een kanshebber. Maar kan de ploeg van trainers Oscar Laguna Burgos deze favorietenrol waarmaken? Een plaats bij de eerste twee is voldoende voor promotie en ook de plaatsen 3, 4 en 5 in de eindrangschikking bieden de kans om via een nacompetitie een plaats in de Tweede Klasse af te dwingen.

Aanstaande zondag komt DHL op bezoek. De aftrap is om 14:00 uur. In de kwalificatiepoule werd de ploeg uit Delft met 1-3 verslagen. Dus hier liggen kansen. Maar ja, in het voetbal weet je het nooit.

Let intussen ook op het programma van ons tweede zondagelftal, stijf bovenaan in de reserve 1e klasse. Nog geen punt heeft de ploeg van trainer Mario de Boer verloren. Maar zondag wacht de lastige uitwedstrijd tegen Boshuizen.

Het 3e selectie-elftal is vrij.