Herfst voetbalkamp VV Wilhelmus en Westvliet weer groot succes !

27-10-2018
Maandag 22 oktober was de eerste dag van het voetbalkamp. We begonnen om 9.00 uur met 31 kinderen, 4 groepjes op leeftijd ingedeeld. Twee groepjes begonnen met een circuit vaardigheidsspel en de andere 2 groepjes begonnen met partijspellen 3:3 in toernooivorm. Na de eerste break met limonade en fruit wisselde de groepen van onderdeel.
undefined
( Gezonde voeding tijdens het voetbalkamp )
Om 12.30 uur werd er gezamenlijk geluncht en het middag programma was verdeeld in voetvolley 6:6 en partijspel half veld 6:6. Om 16.00 uur zat de 1e dag er op en iedereen had rode wangen en voldaan.
De dinsdag ( 30 kinderen) stond in het teken van een scoringsspel waarvoor er een 1e en 2e prijs beschikbaar was gesteld. Winnaar met 32 punten werd Michael Rensen (JO8-2) en op de 2e plaats kwam Nicolas Janssen (ADO Den-Haag JO10-1) met 30 punten. Verder werd er in de ochtend voetgolf gespeeld.
undefined
( Smullen op dinsdag : allemaal broodjes knakworst )
Na de lunch waren de onderdelen wederom een circuitspel en een toernooivormpje maar dan nu 2:2.
Woensdag de laatste dag zijn we de eerste 2 uur in Monkey Town geweest en daarna na het nuttigen van fruit en limonade zijn we verder gegaan met een circuitspel. Tijdens de lunch werden en meer dan 100 pannenkoeken opgegeten ! In de middag werden er wederom kleine partijtjes 4:4 gespeeld en het laatste onderdeel hebben we over het gehele veld een grote partij gespeeld.
De vermoeidheid, na 3 dagen buitenlucht, ging bij de jongsten nu echt meespelen.
Al met al een geslaagd voetbalkamp met dank aan Westvliet / Monkey Town, alle ROC Mondriaan stagiaires, Yannick, Marvin en Anton van de JO19-1 en natuurlijk niet in de laatste plaats aan Coby en Jacqueline die alle dagen voor de lunch en de breaks hebben gezorgd.
Hopelijk allemaal tot volgend seizoen.
Iedere deelnemer aan het Kamp krijgt nog een handdoek met de logo’s van VV Wilhelmus en Westvliet, af te halen bij Piet van der Valk.