Gratis kaarten voor topper ADO Den Haag vrouwen – Ajax

28-11-2017

ADO Den Haag vrouwen organiseert in samenwerking met www.vlietnieuws.nl een actie waarmee vier gratis toegangskaarten te winnen zijn voor de topper ADO Den Haag Vrouwen – Ajax vrouwen. Deze wedstrijd wordt op vrijdag 15 december aanstaande in het Cars Jeans stadion gespeeld. Aanvang 19.30 uur.

Om in aanmerking te komen voor een gratis kaartje (zitplaats eretribune) dient u de volgende vraag goed te beantwoorden:

‘Renate Jansen is met 109 doelpunten de alltime topscoorster van ADO Den Haag Vrouwen in Eredivisie/BeNeLeague. Wie is de nummer twee op de ranglijst en hoeveel doelpunten heeft zij gescoord?’

De prijsvraag loopt vanaf vrijdag 1 december 00.01 uur tot vrijdag 8 december 23.59 uur. Eerder of later ingezonden antwoorden tellen niet mee.

U dient uw antwoord te mailen aan info@vlietnieuws.nl voorzien van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van Leidschendam-Voorburg. Indien er meer mensen zijn met een goed antwoord dan het aantal kaarten wordt er geloot.

De gelukkigen krijgen in de week van 11 december bericht van ADO Den Haag Vrouwen. Daarbij krijgt u ook informatie waar u het gewonnen ticket in ontvangst kunt nemen.