Geslaagde nieuwjaarsreceptie 06 Januari

6-01-2019

Zondag 06 januari 2019 werd bij Wilhelmus de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden.  Vooraf aan de nieuwjaarsreceptie werd er eerst een onderling nieuwjaarstoernooi gespeeld. Om 12:00 uur verzamelde ruim 50 spelers zich om uit te gaan maken wie er als dagwinnaar zou vertrekken.

undefined

In twee poules werd er gestreden om de nodige punten te verzamelen. Na 3 wedstrijden in poule A bleek dat er twee  teams op gelijke hoogte waren geëindigd
Penalty's moesten hier dan ook uiteindelijk de beslissing brengen. Hierna kon dan eindelijk de finale gespeeld worden en werd  de uiteindelijke winnaar gekroond

Hierna ging het officiële gedeelte van start.  Wilhelmus voorzitter Bouke Wartna nam het woord en benadrukte de vooruitgang van Wilhelmus. De jeugd kruipt steeds dichter tegen de divisie niveaus aan en de selectie teams 1 en 2 staan fier bovenaan.

Een leuk nieuwtje was nog dat Wilhelmus vanaf volgend seizoen een extra kunstgrasveld mag begroeten op het terrein. Extra inspanningen worden op dit moment geleverd door het bestuur om dit op het hoofdveld te laten gebeuren.

De club is niets zonder vrijwilligers en deze werden dan ook ruimschoots in het zonnetje gezet.

Verder is Wilhelmus vanaf 1 januari 2019 Rookvrij en wordt er hard gewerkt aan een groener klimaat op het sportterrein.

undefined

Alleen maar positieve berichten en het was dan ook genieten voor de ruim 90 aanwezigen. Iedereen die niet aanwezig was heeft dan ook wat gemist.

Wilhelmus gaat een spannend 2019 tegemoed met hopelijk sportieve voorspoed.