EERSTE FASE MVV-TRAJECT AFGEROND!

6-06-2019

In de maanden april en mei is een werkgroep actief geweest om te onderzoeken hoe Wilhelmus kan worden versterkt en de club haar maatschappelijke betrokkenheid kan vergroten. Afgelopen maandag ontving onze voorzitter het verslag met de bevindingen uit handen van Karin Pannekoek, die het geheel deskundig begeleidde. In het verslag zijn veel ideeën opgenomen om de betrokkenheid van leden bij de vereniging te vergroten. Meest genoemde doelgroepen hierbij zijn de expats, de ouders en ouderen. Na de zomerpauze komt de werkgroep weer bijeen om het een en ander uit te werken en concrete projecten te starten. Heeft u ideeën op dit terrein? Sluit u aan bij de MVV-werkgroep!

undefined

…de werkgroep in beeld. Met van links naar rechts: Mark van Niekerk, bestuurslid vrijwilligerszaken Paul Wuite, voorzitter Bouk Wartna, Nicole van Rijn, Martesano Biliosa en Carolien Hubert. Franka Schaafsma en Gilda Verheul ontbreken op de foto.