Clubscheidsrechters gezocht

2-08-2017

undefined

V.V. Wilhelmus zoekt jeugdscheidsrechters voor wedstrijden Jo12 t/m Jo19 en begeleiders voor de jeugdscheidsrechters (m/v)

De jeugdafdeling van Wilhelmus is de afgelopen jaren flink gegroeid, helaas is het scheidsrechterskorps niet voldoende meegegroeid, en zijn we hard op zoek naar mensen die samen met onze scheidsrechters ook die verantwoordelijkheid willen nemen van het fluiten van jeugd van 12 tot 18 jaar.

Als scheidsrechter ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van de wedstrijd, voor de wedstrijd controleer je het wedstrijdformulier, tijdens de wedstrijd geniet je van het spelletje en zie je erop toe dat er sportief en volgens de spelregels gespeeld wordt, en na de wedstrijd vul je de uitslag in, krijg je wat te eten en te drinken in onze kantine, en praat je gezellig wat na. Per zaterdag besteed je daar ongeveer 2 tot 3 uur aan en maak je er een hoop jonge voetballers blij mee, het is ook nog eens goed voor de conditie, en je leert jezelf nog beter kennen, het is hartstikke leuk om een wedstrijd te fluiten!

Durf jij de uitdaging aan?

Fluiten kan op gewenst niveau, gewenste tijd, en de beginnende scheidsrechter willen wij begeleiden. Wees dus niet bang om direct in het diepe gegooid te worden. Scheidsrechters krijgen van Wilhelmus de dingen die zij nodig hebben om een wedstrijd te fluiten. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, en heb jij zin om regelmatig een wedstrijd te fluiten?? Meld je dan nu aan bij Eric van Marwijk en Marco Beukers scheidsrechterscoordinator@vvwilhelmus.nl

Wil jij scheidsrechters begeleider worden?

Binnen Wilhelmus hebben we een hoop jonge pupillen-scheidsrechters, zij fluiten wedstrijden van jo7 en jo9 en wij vinden het belangrijk dat zij goed begeleid worden, heb jij verstand van spelregels, en wil jij onze jonge scheidsrechters ondersteunen met advies langs de zijlijn, voor, in de rust en na de wedstrijd? Neem contact met ons op, want elke hulp is welkom!

Ben je 12-18 jaar en lijkt het je leuk om pupillen te fluiten?

Heb jij zin om Jeugd O7 t/m O9 te fluiten?? DAT KAN!!! We zoeken jeugdige spelers die aan het begin van een carrière als scheidsrechter staan en het leuk vinden om 2x per maand een O7 of O9 pupillenwedstrijdje te fluiten, voor of na je eigen wedstrijd! Natuurlijk zorgen wij voor goede begeleiding!

Heb jij interesse, of wil je vrijblijvend meer informatie?

Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie

Eric van Marwijk of Marco Beukers

scheidsrechterscoordinator@vvwilhelmus.nl