Bedankt namens de Familie dag commissie

26-06-2018

Bedankt allemaal en tot volgend jaar op de familie dag !

Wat een geweldig leuke dag hebben we met elkaar gehad afgelopen zaterdag tijdens de jaarlijkse familiedag & het Wilhelmus Jeugd Toernooi.

De zon scheen en alle teams hebben een mooi en goed toernooi kunnen spelen. We vinden het super om te zien dat iedereen zich enorm heeft vermaakt. Dankzij de Regiobank was er een mooi pannaveld en konden de allerkleinste zich ook vermaken in het springkussen.

Onze huis DJ en de live band “The Inquisition” zorgde de hele dag door voor een super sfeer. Natuurlijk hadden we ook dit jaar weer de loterij met geweldige prijzen, zoals de Playstation en de shirts van Nathan Aké, Lex Immers en Lozano. We willen hen ook bedanken voor het beschikbaar stellen van hun shirts.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers en de ondersteuning van onze sponsoren was het een mooie en feestelijke dag om nog vaak aan terug te denken. We willen bij deze nogmaals iedereen bedanken voor z’n inzet.

Wil je volgend jaar ook meehelpen om de dag weer tot een groot succes te maken, meld je dan aan bij: vrijwilligers@vvwilhelmus.nl

Tot volgend jaar allemaal!

Veel groeten van de Familie dag Commissie

De dag werd mede mogelijk gemaakt door:

RegioBank, Het Karrewiel, E-Payroll, Teesing BV, Only for Men, Mooijman Assurantien, BusinessController.nu, Zalmhuis Rotterdam, Pretpark Drievliet, Megmeister, Trix, Colorworks, Sport2000, BMW Den Haag Donau, Outletsportschoenen, Restaurant Bernard, Slagerij Vreeburg, Restaurant Fratelli, Drukkerij Excelsior, Beltona, Sligro Voorburg, Eetgemak Maaltijden, Print4ever, Zandvliet Vleeswaren, Harry de jong

en onze overige partners:

Limburgia, Kantinka suikerspin, DJ2BE, Soccer Events