35 Plus voetbal

7-09-2017

Ook dit seizoen zijn wij weer verder gegaan met het 35 Plus voetbal binnen v.v. Wilhelmus. De afgelopen weken zijn wij weer begonnen met trainen en gaan hiermee nu het 7e seizoen in. Op dit moment hebben wij ongeveer 28 spelers en de groep is nog altijd groeiende. Naast de wekelijkse trainingen nemen wij dit jaar ook weer deel aan de onderlinge toernooien. Deze toernooien vinden ook dit seizoen weer om de drie weken plaats op de vrijdagavond.

Het 35 Plus voetbal wordt gespeeld op een half veld met 7 tegen 7. De onderlinge toernooien worden georganiseerd met o.a. de omliggende voetbalvereningingen Wateringse Veld Gona, DSVP, ZooVo en SV Leidschenveen.

De wedstrijden zijn stuk voor stuk erg sportief en de onderlinge omgang is zeer vriendschappelijk.

Bij het 35-plus-voetbal gelden onder andere de volgende regels:

• Minimum leeftijd van de spelers is 35 jaar;
  • Er wordt gevoetbald op een half veld;
  • De veldteams bestaan uit 7 man;
  • Er mag onbeperkt worden gewisseld;
  • Elke vrijdagavond kan er worden getraind bij Wilhelmus van 20.00 tot 21.30 uur, behalve als we een toernooi spelen;
  • Elke drie weken wordt er een toernooi georganiseerd met de omliggende verenigingen;
  • Geen slidings;
  • Geen scheidsrechter;
  • Sportiviteit staat hoog in het vaandel;
  • Een gezellige 3e helft na de toernooien;
  • Een goed humeur is een must !!!

Als je belangstelling hebt om je aan te sluiten bij het 35 Plus voetbal team van Wilhelmus, meer informatie wenst of je gelijk aan wilt melden, neem dan contact op met de coördinator 35-plus-voetbal v.v. Wilhelmus:

Marco Vlottes: administratie@vvwilhelmus.nl