Pupil van de week 9 december 2018 : Junior de Jager

Trotseer het weer en kom zelf kijken of ons Vlaggenschip haar zegetocht kan voortzetten! Aanstaande zondag speelt het eerste elftal tegen SVH, dat we terugvinden op de 6e plaats van de ranglijst.

Wilhelmus is de trotse koploper in 3C, met 7 overwinningen en 1 gelijkspel. Niet verslappen, mannen! Weet je wat? Junior de Jager had zondag nog wel even tijd. Hij zal jullie door dit proces leiden. Het bestuur heeft de sympathieke speler van de JO8-1 gevraagd op te treden als Pupil van de Week. Hij heeft toegezegd te komen!

undefined

Junior de Jager is 6, bijna 7 jaar en speelt in de JO 8-1, Samen met Don keept hij daar halve wedstrijden. Junior is niet bang en gooit zich zo voor de bal. Hij is voor ADO Den Haag, omdat zijn oom Marvin daar werkt. Maar hij is ook voor Feyenoord. Tony Vilhena is wel een beetje zijn idool. Tony heeft hem vorig jaar een persoonlijke felicitatie gestuurd via de app. Daarnaast gaat Junior soms met zijn vader naar de boksschool. Daar traint hij dan net zo hard mee. Ook doet hij aan judo. Hij heeft de gele band met de oranje slip. En afgelopen jaar heeft hij al zijn zwemdiploma’s gehaald. Kortom Junior is wat je noemt een sportief ventje. Op maandag en woensdag traint hij o.l.v. zijn opa Piet, in het dagelijks leven onze Vereningingsmanager. Op de training is hij de ene keer Messi, dan Ronaldo en dan weer Griezmann; want hij heeft wel 10 verschillende voetbaltenues!