Pupil van de week 23 september 2018 : Pieter Stobbe

Het gaat beginnen! Aanstaande zondag 23 september om 14:00 uur op Sportpark Westvliet beleven we de aftrap van de eerste competitiewedstrijd van ons Vlaggenschip. Tegenstander is de rood-witte brigade van Voetbalclub Sparta, oftewel VCS. Gaat het het keurcorps van trainers Oscar Laguna Burgos en Harrie de Jong dit jaar lukken om de stap terug te maken naar de Tweede Klasse?

Laten we er eens van uitgaan dat het lukt. Hoe fijn is dan om supporter van het team te zijn?

Superfijn! Kortom, wees er snel bij en bewijs uzelf een dienst.

Ook aan de toekomst heeft het Bestuur, of eigenlijk de onvolprezen Marcel de Rooij, gedacht: Pieter Stobbe uit JO8-3 werd aangesteld als Pupil van de Week voor deze belangrijke openingswedstrijd. Hij zal het duel aftrappen met een onnavolgbare dribbel richting het doel van de tegenpartij!

undefined

Pieter was kortgeleden jarig. Hij werd 7 jaar. De laatste 2 daarvan voetbalt hij bij Wilhelmus.
Het begin van het lidmaatschap was spannend. Hij stond eigenlijk liever wissel. Het kostte de nodige moeite om hem binnen de lijnen te krijgen, de tegenstanders waren best groot! De trainingen boden uitkomst: onderling met het team was het voetballen meteen al leuk. Inmiddels speelt Pieter in JO8-3. Hij heeft er veel plezier in en ook buiten Wilhelmus voetbalt hij vaak met vriendjes of met zijn vader op Opa's veldje. Met papa mag hij ook mee naar ADO. Dat is genieten geblazen. Tijdens de vakantie smulde Pieter van het WK. Hij liep op de camping voortdurend in het tenue van Kevin de Bruyne. En voor zijn verjaardag kreeg hij een shirt van de Franse ster Kylian Mbappé. Luka Modric en Thibout Courtois behoren ook tot zijn favorieten. Nou Pieter, je hebt het halve elftal al bij elkaar. Eens kijken of jij ook fan wordt van Wilhelmus 1!