Pupil van de week 14 oktober 2018 : Jasper Vos

Aanstaande zondag, aanvang 14:00 uur speelt het eerste van Wilhelmus de topper tegen medekoploper ODB. Beide ploegen lieten nog geen punt liggen.

ODB staat voor ‘Ons Doel Bereikt’. Alles goed en wel natuurlijk, maar wij willen ook wat en dat is niets minder dan promotie naar de Tweede Klasse.

Dat kan eventueel samen met ODB, maar voor de zekerheid willen wij deze wedstrijd toch graag winnen. Het bestuur heeft daarom niet lang getwijfeld en zet bij deze wedstrijd haar eigen topper in.

Jasper Vos is zondag de Pupil van de Week !

undefined

Alle ballen verzamelen was vroeger het motto voor elke Lotto-trekking. Nu niet meer. Tegenwoordig is het de hobby van Jasper Vos. Jasper Vos is 8 jaar. Dit is zijn derde seizoen bij Wilhelmus. Hij zit in de JO9-3. Het liefst staat hij in de goal. Iets voor de doellijn dan, he. Sinds een aantal weken doet hij enthousiast mee met de speciale keepertraining die op Wilhelmus wordt gegeven. Het is belangrijk om een goede basis te hebben als hij de baan van David de Gea gaat overnemen. Ook Messi is trouwens een favoriet van hem. Jasper´s kamer ligt vol met dekbedden, kleden, ballen etc. van Messi en FC Barcelona. Ballen zijn sowieso een geliefd cadeau. Hij schijnt er nooit genoeg van te hebben....Nou, Jasper. Dat treft. Misschien hebben we er nog één voor je. Een speciale!