PUPIL VAN DE WEEK 8 oktober 2017 : Liam Smit

Aanstaande zondag speelt ons vlaggenschip thuis tegen het Delftse DHL (aanvang 14.00 uur). De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen VCS, ging helaas met 0-2 verloren. Onderzoek heeft aangetoond dat dit kwam door het ontbreken van een pupil van de week. Het bestuur wil deze fout goedmaken en zet meteen hoog in, want zondag aanstaande is het de beurt aan niemand minder dan Liam Smit. De robuuste verdediger van JO8-2 mag vlak voor de wedstrijd tegen DHL het goede voorbeeld geven en scoren in het doel van de opponent van de Voorburgse Wespen

.... Liam Smit kwam naar Wilhelmus om prijzen te pakken ...

Liam is 7,5 jaar oud en sinds 2 jaar actief bij Wilhelmus. Vader, opa en ooms komen uit een echt Quick-nest, maar de beslissing om voor Wilhelmus te kiezen was snel gemaakt:

Wilhelmus is hele leuke club en kent evengoed een prachtige historie.

Liam speelt dus in de JO8-2 en is een echte verdediger met een hard schot. Hij voetbalt dagelijks op school en vindt het thuis leuk om met z'n zusje en vriendjes te ballen in de speeltuin.

Net als zijn vader is Liam fan van Feyenoord. Deze zomer heeft hij zijn eerste wedstrijd in de Kuip meegemaakt toen de stadionclub speelde tegen Betis Sevilla. Sindsdien slaapt hij niet meer met een knuffel maar met een Feyenoord-sjaal.

Liam hoopt nog vele jaren de velden onveilig te maken. En wie weet, misschien treden zusje Tessa en broertjes Daniel en Miguel wel in zijn voetsporen.

Het gaat goed met de jeugd van Wilhelmus!