Terug naar overzicht

Wilhelmus JO9-3 - HVV Laakkwartier JO9-2 (2-6)

We verwachten weer een sterke tegenstander vandaag. Iedereen is er, dus onze mannen kunnen volop de strijd aan gaan. En de strijd begint direct! Binnen luttele seconden schiet HVV al op de paal. Gelukkig is aan de andere kant van het veld Robbe super alert, want als de HVV keeper de bal niet goed klemvast neemt en weer loslaat kan Robbe scoren! 1-0.

HVV geeft ons nu een demonstratie counteren: 1-1. Zo doe je dat, hoor ik ze denken. De volgende aanval van HVV is een prooi voor doelman Jasper. Zo doe je dat, laat Jasper zien. Klemvast. Daan geeft nu een demonstratie speloverzicht en levert een lange pass naar voren die mooi in de voeten van een medespeler landt. Marijn is aan de beurt voor zijn demonstratie effectief verdedigen en ontfutselt meermaals knap een bal aan de tegenstander. HVV laat zich helaas niet gek maken, ze persen er toch een paar goede aanvallen uit. Jasper redt weergaloos met een uitgestoken voet. Mika geeft een demonstratie voetbaltechniek. Het brengt hem heel ver, maar de verdediger van HVV weet er toch raad mee.

Nu geeft Olivier een demonstratie balvastheid. Hij heeft zelf de bal verovert, slingert langs een paar verdedigers en schiet! Oei.....paal. HVV knokt terug en schiet een paar keer richting ons doel. Liam laat nu zien dat hij zowel kan aanvallen als verdedigen, want hij maakt twee knappe acties snel achter elkaar in de voorhoede en even later ook in de achterhoede. Roan zien we een prachtige aanval maken, maar de keeper vangt de bal. Jay schiet snoeihard van afstand, maar de bal wil niet het doel in.

In de tweede helft trekt Robbe de keepershandschoenen aan en komen we niet scherp genoeg terug op het veld. Meteen krijgen we een doelpunt om onze oren: 1-2. Olivier maakt supersnel gelijk. Fantastisch! 2-2. HVV begint nu flink het gaspedaal in te trappen. Doelman Robbe moet flink aan de bak en redt twee keer heel knap. Marijn incasseert een harde bal tegen de zijkant van zijn been (Au!) en Daan kan niet anders dan de bal hard wegrossen. HVV maakt gebruik van het bij ons ontstane gewirwar en komt met mooie afstandschoten en goede aanvallen opeens op 2-5. Roan schiet nog eens mooi op doel, maar heeft helaas pech. Jasper mengt zich als veldspeler goed in de strijd waardoor Jay nog eens hard kan schieten. Helaas tikt de keeper de bal over de lat. Marijn probeert het ook nog met twee afstandschoten, maar we eindigen met nog een extra doelpunt tegen: 2-6.