Terug naar overzicht

Forum Sport JO9-2 - Wilhelmus JO9-3 (11-4)

Na twee afgelaste wedstrijden gaan we eindelijk weer van start. We verwelkomen Jay in ons team en dan kan de wedstrijd beginnen.

De wind zal zich deze partij veelvuldig met het spel bemoeien, maar de eerste minuten is het vooral Forum Sport dat voor storm zorgt. De 1-0 wordt door Forum al snel in het doel gewerkt. Jasper voorkomt erger door een paar mooie reddingen. Een windvlaag helpt Mika een beetje: een fantastisch schot van afstand: 1-1.

We worden getrakteerd op een leuke kopbal van Robbe vanuit een corner. Net over. Robbe krijgt een moment later weer een kans. Hij prikt geniepig de bal onder de keeper door: 1-2. Forum Sport roept de windgoden om hulp. De windgoden geven gehoor en Forum maakt 4 doelpunten op rij: 5-2. Dan wordt Liam van dichtbij hard geraakt door een bal op zijn oor. De tranen die daar uit volgen zijn van korte duur en brengen geluk voor ons team. Daan onderschept knap een aanval en ziet dat Robbe vrij loopt. Prima samenspel resulteert in een doelpunt voor Robbe: 5-3. Forum Sport heeft een stel snelle aanvallers die een paar keer goed door Olivier gestopt worden, maar het brengt ons weinig nieuwe kansen.

Roan speelt vanuit het middenveld met overgave, maar we krijgen toch weer wind tegen. Drie doelpunten op rij voor Forum waarvan eentje een eigen doelpunt. Het is nu 8-3. Liam heeft zich inmiddels helemaal herpakt en scoort voor ons: 8-4. We krijgen een klassieke counter voorgeschoteld die op volle snelheid door Jay wordt uitgevoerd. Mooi om te zien, maar de verdeging van Forum staat goed. De wedstrijd eindigt vervolgens met nog drie extra tegendoelpunten en twee afstandstandschoten van Marijn en eentje van Daan die compleet weggeblazen worden. De wind is voor Forum vandaag en blaast zelfs de pionnen van de zijlijn het veld over. De spelbegeleider rent achter de pionnen aan en fluit af. We verliezen met 11-4.