Terug naar overzicht

Concordia JO9-3 - Wilhelmus JO9-3 (6-8)

Op deze frisse ochtend verzamelen we allemaal om 08:00 uur in kleedkamer 9 bij Concordia in Delft. Allemaal? Nee, niet allemaal. Coach Marco heeft zich vergist en staat in kleedkamer huppeldepup.....bij Wilhelmus! Gelukkig hebben we ook coach Rik nog. Die weet ook van wanten! En we kunnen beginnen.

We beginnen een beetje slapjes. Een steekpass snijdt door onze defensie. Boem 1-0 achter. Robbe krijgt een paar kansjes, maar zonder succes. En de 2-0 dreunt ook in ons net. Robbe geeft niet op. Zijn volgende kans wordt verzilverd en de aansluitingstreffer is gemaakt: 2-1. Concordia bouwt dat vanaf de zijkant weer uit naar 3-1.

In het tweede kwart opnieuw een aansluitingstreffer. Roan scoort met een magnifieke hoge bal de 3-2. Concordia houdt daar niet van. Boem pats boem: 4-2. Dan maakt de tegenstander een foutje achterin. Mika straft dat af met alweer een.......aansluitingstreffer: 4-3. Vlak voor de rust een pech momentje van onze kant: 5-3.

Na de rust beginnen we met een...... aansluitingstreffer. Een grandioze counter van Liam. Hij maakt de 5-4. Daan stoomt van achteruit op langs de zijlijn en via via komt de bal bij Marijn. Marijn maakt een geweldige actie en lanceert Olivier richting doel van de tegenstander. Wat een sublieme aanval, jammer dat er geen gelijkmaker uitkomt.

In het vierde kwart zien we Jasper vandaag weer eens als veldspeler. Robbe staat als keeper in het doel. Door Jasper en Jay worden een paar stevige duels gewonnen links en rechts op het veld. Daar komen kansen uit. Jawel! Een goal met de buitenkant van de voet door Olivier! De gelijkmaker! En dan is daar zelfs de voorsprong: 5-6. Een afstandschot van Marijn zoals we de afgelopen weken vaker zagen. Nog even incasseren we de 6-6 en Mika maakt de wedstrijd af met twee voltreffers op een rij: 6-8 winst!!!