Terug naar overzicht

Wippolder JO9-1 – Wilhelmus JO9-2 (3-2)

De sfeer zit er al lekker in. Opa is er bij altijd gezellig (en ongein). Marc heeft nog wat last van gisteren kleine oogjes en lekker schoor. Nog voordat er gefloten kan worden heeft Ishairo al afgetrapt.

De bal is rond en gaat ook rond weinig te beleven in de eerste paar minuten, totdat Dex verwoestend uithaalt nog wel 0-0. Tikkie takkie voetbal, de bal blijft goed in de ploeg, maar de weg naar voren is lastig. Spannend, dat wel.

Zo aan het einde van het seizoen zie je alles goed samenkomen. Positiespel, samenspel en elkaars posities overnemen zodat de tegenstander geen kans krijgt.

Briljant hakje van Ishairo stuurt Dex weg, die er een corner uit sleept. Dex neemt de corner, Hamza kopt op de keeper, scrimmage voor het doel Ishairo, Hamza, Ishairo en de bal word weggetikt meteen opgepakt en Dex scoort de 0-1 in de verre hoek.

Druk op het doel van wippolder neemt toe. Bruce met een hard afstandsschot! Echt maar een millimeter naast. Ondertussen staat Thijs op doel zichzelf maar warm te houden, heel tekenend voor het huidige spel. Rust!

Kut klinkt het (let op je taal Judith) wippolder komt goed uit de verf(of aarde) 1-1

Ruben word weggestuurd trap hard in de rechter bovenhoek, maar de keeper pakt hem knap. 2-1 arghhhhh. Nog 10 min kom op jongens!!

Dex speelt af op Ishairo, hij kan op de keeper af, word gestoord en speelt nog net af op Ruben die lekker afmaakt 2-2.

Redding op de achterlijn van Hamza. Corner wippolder 3-2 .. zonde! Vrije trap voor ons vanwege hands, Bruce die trapt hem HARD op de lat wat zelfs kan rekenen op oooees en aahs van de tegenstanders.

Nog 1 corner gaat naast en klaar, helaas verloren, gelijk spel was eerlijker geweest.