Terug naar overzicht

Wilhelmus JO9-2 - Blauw Zwart JO9-1 (12-2)

Vroeg en koud, sommige ouders moesten de auto krabben. De eerste verschijnselen van winter zijn er. Bakkie koffie erbij en nog even Peter plagen met het verlies van PSV tegen RKC en dan kunnen we beginnen.

De verslaggever loopt nog een beetje om zich heen te kijken, maar Dex heeft al direct gescoord 1-0. Zowel de verslaggever als Blauw Zwart waren nog niet helemaal wakker.

Snel voorzet van Kaleb word door Ruben hard binnen getikt en Kaleb maakt niet snel daarna de 3-0.

Blauw Zwart begint een beetje tegengas te geven, maar het metaal van de lat redt ons.

Ishairo met een poeier op de paal, de rebound word door Ruben over geschoten. Hamza vervolgens met een afstandsschot op de lat. Soms zit het mee en soms schiet je op de paal en de lat.

Thijs spelt lekker de ballen weg als Blauw Zwart in de buurt komt.

Corner van Blauw Zwart verdwijnt via een speler van hun achter de keeper 3-1. Blauw zwart zet wat meer druk omdat wij ze in hun spel laten komen en dan wordt het opeens spannend 3-2.

Dex en Kaleb vinden het wel genoeg en maken samen de 4-2. Milan erachteraan 5-2 en tegen de tijd dat het rust is heeft Dex de 6-2 gemaakt. We eindigen de eerste helft lekker fel en goed op de bal.

Direct na de rust weet Kaleb de 7-2 te maken en niet lang daarna besloot mijn telefoon zichzelf uit te schakelen (vast mijn straf voor het uitlachten van Peter 😊 ). Ik mocht met de telefoon van Marc wat appjes naar mezelf sturen om toch nog wat van het verhaal te kunnen maken.

8-2 van Kaleb en Hamza wederom op de paal. Thijs die beunt zich door de spelers heen zonder de bal te verliezen. Ishairo werkt zich lekker op het middenveld, terwijl Ruben de laatste 10 minuten het doel schoon houd.

Wie verder gescoord heeft weet ik niet meer, maar die laatste van Milan was verdient voor zijn goede inzet 12-2 is de eindstand!

Dank aan de moeder van Mika voor de mooie foto's