Terug naar overzicht

Voorschoten’97 JO9-2 – Wilhelmus JO9-2 (4-5)

April doet wat ie wil, het is koud, de rijp staat nog op het veld, maar de zon schijnt wel. Voorschoten’97 dus, altijd lastig. Eerste kansen zijn voor Hamza en we zetten er direct goed de druk op. Het complete speelbeeld vind op hun helft plaats. Lang hoeven we dus ook niet te wachten op de 0-1 via Dex. Hamza en Milan proberen het ook, maar het is weer Dex die de 0-2 maakt, identieke goals als de eerste.

Kleine tegenstoot van Voorschoten word snel weggewerkt door Bruce, alle pogingen van Voorschoten worden door Thijs en Ruben in de kiem gesmoord, maar terwijl ik dat zeg gaat de 1-2 er in.

Laten we het houden op een incidentje, want wij blijven op hun helft, Thijs die hard op de lat schiet en (wie anders) Dex die (op dezelfde manier) de 1-3 binnen tikt.

Keeper geeft de bal diep op Hamza die hem gelijk afrond 1-4.

FLUIT! RUST! …. Of niet….. verwarring alom….. tegenpartij boos, Marc hoorde het fluitje van een ander veld en onderbrak een aanval van Voorschoten 😊 Lekker bezig Marc.

Nu wel rust! Even wat limo erin, Marc wakker schudden en gaan!

2-4 Voorschoten. Even herpakken en de druk ligt weer bij hun en gelijk 2-5, wie anders dan Dex vandaag.

Voorschoten begint van afstand te schieten, ze lijken niet meer te weten wat ze moeten doen, want ze komen er niet meer doorheen. En als ook nog Milan rondjes begint te draaien om hun spelers zijn ze het goed zat.

3-5 Voorschoten, toch nog een doelpunt. Milan vind Ruben vrij die kan hard uithalen maar de keeper heeft hem. Voorschoten voert de druk op, komt op 4-5, wij beginnen te kraken, maar weten het vol te houden! Overwinning in the pocket!