SV Leidschenveen JO9-1 – Wilhelmus JO9-2 (6-3)

SV De Jagers een beruchte club uit het verleden van Den Haag. Veel ouders kennen de club of hebben er zelf gespeeld. Vroeger spelend op een terrein naast renbaan Duindigt maar na verschillende omzwervingen en fusies tegenwoordig bekend als SV Leidschenveen (http://dehaagsevoetbalhistorie.nl/club/jagers/).

Genoeg geschiedenis voor nu, tijd voor de wedstrijd, het is super weer en de tegenstander kennen we  nog vanuit de beker (http://www.vvwilhelmus.nl/jeugd/jo9-teams/jo9-2/beker-wilhelmus-jo9-2-leidschenveen-jo9-1/) toen we een zwaarbevochten overwinning boekte. Het zal wat worden vandaag.

Eerste kans van de wedstrijd s voor ons, Hamza trapt via het hoofd van een verdediger over. Leidschenveen is ondertussen ook al een paar keer heel gevaarlijk geweest met snelle uitbraken. Verder gaat het nog gelijk op en zijn beide ploegen aan het aftasten.

Het eerste doelpunt is voor ons, Kaleb schiet hard van afstand en de keeper grebbelt, maar de bal gaat alsnog het net in 0-1. Niet snel ook de 1-1 voor Leideschenveen.

Weer een paar grote kansen voor Leidschenveen, het zijn drukke eerste 10 minuten wat zich nu ook vertaald in een 2-1 voorsprong voor Leidschenveen.

Leidschenveen blijft druk uitoefenen op ons doel, door snelle omschakelingen waar wij te lang blijven staan komen zij snel en vrij voor ons doel.

3-1 Leidschenveen. Kaleb met de aansluiter 3- 2 vlak voor rust!

Het positiespel van Leidschenveen is beter en wij komen niet goed voor onze mannetjes. En al snel in de 2e helft komt Leidschenveen op 5-2.

Een vrije trap voor Leidschenveen word uit de hoek weggetikt door Ruben.

De laatste 10 minuten komen wij wat meer in ons spel, waarschijnlijk te laat. Dex met een voorzet, maar helaas zijn onze tenen te kort en de bal gaat voorlangs. Dex, Milan en Ishairo drukken hard op het doel, maar 1 uitbraak van Leidschenveen is genoeg voor een doelpunt 6-2.

Corner van Milan en Ishairo schiet hard binnen 6-3. Verdere aanvallen van Hamza en Ishairo eindigt in de handen van de keeper.

Laatste kans komt uit een corner, Ishairo geeft voor, Hamza trapt hard in de handen van de keeper. Einde wedstrijd een omgekeerde stand van de beker wedstrijd.