Terug naar overzicht

Beker: Concordia JO9-2 – Wilhelmus JO9-2 (3-12)

Marc neemt de honneurs waar vandaag, Mika en Bradley moeten zelf spelen. Even lekker inspelen, aannemen en passen en nog even op doel trappen en dan is het tijd om te gaan!

De ouders hebben hun plek langs de zijlijn nog niet eens gevonden of Kaleb schiet al de 0-1 binnen, zelfs voor juichen weinig tijd, want de aftrap word bijna direct opgepikt. Milan gaat over rechts, dolt de verdediging passt terug naar Thijs BAM! 0-2.

Tot nu toe is het voornamelijk een richtingsverkeer als Ruben en Kaleb samen op de keeper af gaan, Kaleb speelt af op Ruben die net naast schiet.

Concordia doet ook wat terug met wat kleine aanvallen, maar Bruce staat subliem te keepen en pakt alle ballen.

Ruben met een voorzet naar Ishairo die maar net naast schiet. Ishairo en Ruben weten elkaar lekker te vinden, maar de bal wilt er maar niet in gaan.

Concordia probeert af en toe onder onze druk uit te komen, maar zodra ze maar richting ons doel willen komen worden ze in de kiem gesmoord door Dex en Hamza. 0-3 Ishairo die zichzelf vrij speel en vanaf rechts hard inschiet.

Daarna gaat het hard, keeper Thijs geeft een lange bal naar voren die word opgepikt door Bruce en met een klein sprintje de 0-4 maakt. Ik krijg niet eens de tijd om het allemaal op te schrijven of Dex maakt de 0-5, die niet lang daarna de bal op Ruben afspeelt en 0-6 scoort.

Ruben speelt in vanaf een corner, schiet hard, maar in de kluts word de bal door Milan van de lijn gehaald. Met deze stand kunnen we er alleen maar om glimlachen gelukkig.

Dex met een poeier vanaf de intrap, doelpunt van de wedstrijd, maar helaas telt niet, want je moet eerst een stukje inspelen. Wel een mooi doelpunt. De eerste helft eindigt met 0-6

De 2e Helft begint met druk van Concordia (wat zat er in de limonade ? die door sommige werd aangezien als wijn). Wij krijgen de bal maar moeilijk weg, maar 1 uitval van ons is eigenlijk genoeg om de 0-7 te maken door Thijs.

1-7 Concordia.

Bruce met een strakke bal op Hamza 1-8! En om het doelpunten festijn compleet te maken scoort Milan de 1-9. Nu heeft iedereen gescoord. Lekker tem hoor 😊 Ruben met een sprint op het doel maar de keeper klemt de bal nog net onder zijn kuit.

Flipperkastvoetbal, ik kan het niet anders omschrijven, Milan op de Keeper, Bruce in de rebound op de keeper en de 2e rebound is van Kaleb die wel zit 1-10.

2-10 Concordia door een snelle uitbraak. 2-11 Milan na een voorzet van Kaleb. Met zo’n stand verslapt de aandacht wat en kan Concordia nog de 3-11 maken, maar dan zijn we ook gelijk wakker, want Milan zorgt voor de 3-12 Eindstand.

Wij gaan nu aan de leiding in de poule, volgende week zondag gaan we voor de groepswinst!

 undefined