Wilhelmus JO9-1 - Sportclub Monster JO9-1 (5-1)

2019 en dan EINDELIJK gaan onze toppers los voor de 2e helft van de competitie in de Hoofdklasse πŸŽŠπŸŽ‰.

Geen algehele afkeuring door de KNVB en geen afgekeurde velden bij Vv Wilhelmus πŸ‘vandaag , dus lekker ⚽️ deze ochtend.

Tegenstander vandaag het sterke JO9-1 team van Sportclub Monster.

Vandaag zijn we compleet. Elisa is niet lekker , maar wilde wel voetballen πŸ’ͺ vandaag en zal aangeven wanneer het niet gaat.

Na de voorbespreking begonnen de boys en girl aan de warming up. Tijdens deze warming up betrad de tegenstander ook het veld. Er zaten wat grote en fysiek sterke jongens bij , zoals we konden zien.

Hoe zullen we het gaan doen ?

De spelbegeleider floot voor de start πŸ™‚.

En los zijn we ⚽️ πŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™€οΈ.

Eerste kans was direct voor ons. Ons team stond vanaf de aftrap goed πŸ‘ en we waren duidelijk de bovenliggende partij πŸ€— het eerste kwart. Zij een goede keeper in het goal die wel 4 a 5 schoten mooi tegenhield maar het had zo 4-0 voor ons kunnen staan.

In het 2e kwart kwam er wat gevaar onze kant op maar de verdediging en Job waren subliem πŸ‘Œ. Job haalt de mooiste ballen eruit πŸ’ͺ.
Vanuit een snelle counter vanaf een uittrap kon XΓ‘vion niet meer ingehaald worden en de 1-0 stond op het scorebord.

Vlak voor de rust viel echter wel de 1-1 maar als antwoord hierop maakt Dilly een actie en weg is hij en BAM met al zijn kracht 😍 lag de 2-1 erin , vlak voor het fluitsignaal. Wat een doelpunt zeg πŸ‘.

Meteen na de rust heeft Dilly de smaak te pakken πŸ™‚... En weg is hij weer πŸš€ en #hophopgaserop ..... 3-1.... WOW.

Verder dit kwart gaat het spel op en neer en ook Job waagt maar een kans om te scoren ... πŸ˜‚.

Met de bal aan zijn voet krijgt hij de vrijheid om op te komen πŸ€”, zonder dat iemand ingrijpt , en met een snoeihard schot verrast hij iedereen , inclusief hun keeper die de bal nog aanraakt.

Volgens de coach van de tegenpartij mag je niet van je eigen helft scoren. Bal ging er net niet in , maar ik zou die regel even moeten opzoeken.

Time out.

Een voorsprong van 3-1 met nog 10 minuten te gaan.
Gaan onze toppers dit volhouden ? 😬
Qua voorspellingen vooraf zat nu iedereen er volledig naast in ieder geval 😯.

Laatste kwart besluit Elisa , ondanks dat ze wat ziekerig is πŸ€’ en niet fit πŸ˜ͺ en zelfs de training gisteren niet kwam 😰, om ALLES te geven πŸ€ͺ.... Zij zorgt voor de 4-1 πŸ”₯ en daarna zelfs de 5-1 🀣🀣 ... En zo winnen we onze 1e pot met 5-1 !

Wat een ⚽️⚽️ team ... Deze zag niemand aankomen ... V.V. Wilhelmus JO9-1 laat even zien wat ze kunnen ... Wat een teamwork en coaching zeg βœ…πŸ†πŸ‘.

Boys en girl jullie hebben de trainer , teammanager en ouders lekker laten genieten van jullie spel πŸ‘.

Dank daarvoor.

En trainer : Bedankt dat je het beste uit de groep haalt πŸ‘πŸ‘Œ. Wat heb jij een team neergezet dit seizoen πŸ₯‰.

Op naar volgende week ... inhalen tegen en bij Westlandia ⚽️πŸ₯…