JO9-1 : 3e bekerronde

Vandaag onder een heerlijk ☀️ om 8.45 uur verzamelen voor de voorbespreking ⚽️ in de kleedkamer.

Hierna het woord aan onze "motivator" 🤓, die een belofte doet over een bonus 💰 na de wedstrijd , bij winst / gelijkspel , die gewonnen kon worden. Iedereen dus op scherp gezet 👊.

Kinderen hadden er veel zin in want er kwam een harde yell uit die keeltjes 🤪. Iedereen dus goed wakker deze morgen 👍. Maar ze waren dan ook allemaal vroeg naar bed gegaan vertelden ze zelf 🙃.

Terwijl de warming begint 😅 worden de puntjes op de "i" gezet op het veld door Raoul dmv goed uitmeten van de hoedjes en het speelveld 👌 , dit onder toezicht van onze scheids van de dag Shunli 🎺.

Daarna nog 1 keer een motivatie kringgesprek 😃 met Peter en vervolgens de laatste aanwijzingen 👂 van Stefano.

We konden dus beginnen en iedereen weet zijn rol 🧐.

We begonnen echter niet georganiseerd in het begin en dus een snelle 0-1 🙄.

Nadat Job de volgende aanval mooi klemvast pakt geeft hij een mooie verre harde uittrap ... Christiaan neemt de bal aan en draait en schiet BAM 1-1 🙂.

En weer een Wilhelmus aanval met een hard schot van Kyan , maar die gaat net over.

Tegenstanders brengen snel de bal in het spel en onze organisatie was nog niet klaar en BAM 1-2 achter ... Dat ging snel 🤔

En weer drukken de tegenstanders ons naar ons doel ... Hier een prachtige redding van Job 👏 ... Een mooie hoge duik en hij tikt de bal met zijn vingers tegen de kruising .. FANTASTISCH 👍.

Job pakt de bal en geeft meteen weer een hoge verre uittrap ... En daar stond Christiaan en die maakt de 2-2 vlak voor de time out 😎.

Terwijl de kinderen nog instructies krijgen bij de start #inzakken #blijfbijjemannetje valt meteen de 2-3 in ons net 🙄.

#niettegeloven !

Wilhelmus laat de moed niet zakken 💪 ... Elisa onderschept de bal en gaat naar voren en geeft de bal aan Christiaan ... die kaatst meteen terug op haar ... prachtig 1, 2 tje 👏 ... Hierna geeft Elisa de bal mooi voor , en daar was Dilly ... #hophopgaserop .... 3-3. Super mooie aanval 🏃‍♂️ en super afgewerkt.

In de aanval erna werkt hun keeper de bal over de achterlijn ... hoekschop dus en Christiaan neemt snel en geeft de bal voor .. Elisa scoort #lekkerbezig

Maar het doelpunt wordt afgekeurd door de scheids, want bal ⚽️ lag niet goed.

#duidelijkgeenthuisfluiter ... #scheidshadwelgelijk

Hoekschop wordt overgenomen maar beland nu naast het doel .

Na wederom een onderschepping rond Elisa mooi af en zet de stand op 4-3 👍.

#whoopwhoop

Hierna een prachtige pass van Santi schuin , strak naar de andere kant van het veld. Jammer dat die bal geen vervolg had , want dat was wel verdiend geweest. Daar zat zoveel gevoel bij 👏👏

Rust , dus even drinken en weer wat tactische informatie 👈👉 ... Opdracht : Snel nog 1 doelpunt scoren om de wedstrijd binnen te slepen 🙃 want dat is goed voor het zelfvertrouwen 🙏.

2e helft en het speelbeeld is veel aanvallen op en neer.

Van afstand een mooi 👍 ,rustig geplaatst , schot van Matteo maar die raakt helaas de paal 😯

Veel bewegingen 🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️ in het veld maar nog geen doelpunt bij beiden teams ... mooie reddingen van beiden keepers 👍.

#rustag , let op je hart is het advies , want sommigen langs de lijn trekken de spanning bijna niet meer 🤯.

Na weer een aanval van onze kant heeft Elisa een mooie schot op het doel maar ook deze had de keeper gepakt .

Xávion probeerde een omhaal die naast ging.

Veel kansjes wel maar deze 10 minuten werd er niet gescoord dus het bleef 4-3.

Laatste 10 minuten gaan in 🕺 .. kom op jongens en meid 🔥 vlammen nu.

ElIsa met een mooie actie en passeert haar mannetje en geeft de bal voor ... Daar stond Christiaan die de 5-3 in het netje schiet.

#zonulekkerachteroverhangenendewedstrijdbinnenslepen

De tegenstanders geven nu lange ballen vanuit achteren , en gaan vol op jacht naar de aansluitingstreffer 😬.

Beetje chaotisch nu 🤪.

Elisa geeft een voorzet op Xávion en die haalt uit , maar de bal gaat net over.

Hierna Xávion een hard schot maar die komt vol op de paal ... Het zit ook niet mee.

Dan de altijd gevaarlijke counter ... en ja hoor ... 5-4 😑.

Supersnelle spelhervattigen bij de tegenpartij want die willen de gelijkmaker erin hebben.

#billenknijpen

Elisa geeft vanaf de zijlijn de bal voor en Christiaan maakt een volley maar die gaat net over 😯.

Hierna wij weer weg ... Bal wordt hoog voorgegeven... Xávion probeert het met een kopbal maar het lukt net niet allemaal bij ons 😮.

Dan weer een sluwe snelle spelhervatting van de tegenpartij en weg zijn ze ... heel slim ... en BAM 5-5 😭.

In de laatste minuten lijkt het wel of we bij een schiettent staan op de kermis 🗣 #schietschiet

Maar onze aanvallers krijgen er geen bal meer in ... Het spel gaat in razend tempo op en neer maar beiden teams lukt het niet om de winnende te maken 😶.

#gelijkspelletjevandaag

#erzatmeerin

Toch een kleine bonus verdiend vandaag 👍 , dus snel naar Peter in de kantine om die in ontvangst te nemen.

Deze week weer veel werk aan de winkel met de trainingen voor de trainer , maar dat gaat zeker goedkomen 😇.

Volgende week zaterdag gaan we dan starten met de 1e competitie ronde ... En die is vervroegd 🤐 ... dus hou daar alvast rekening mee 😶.

Gr Marcel de Rooij