SVC’08 JO8-3 - Wilhelmus JO8-3 (voorjaar) (2-10)

Net terug van vakantie, slecht afgaande wekkers man man wat is het vroeg. 5 tegen 5 want de tegenstander heeft niet genoeg. Dus dat word veel rennen en wisselen. De coach van SVC is een wandelende megafoon, die horen ze zelfs in de bunker van de Amerikaanse ambassade.

Veel aanvallen van ons maar niet echt op het doel. Roan en Daan draaien zichzelf mooi om hun tegenstander heen maar alle kunstjes mogen nog niet helpen. Dikke trap van Roan op de keeper, rebound via Ruben is weer via de keeper naast. Ruben maakt snel daarna de 0-1

Marijn trapt heel hoog richting het doel en over de keeper heen 0-2. Olivier komt er in en botviert zijn agressie eerst even op een pion “even agressie kwijt”. Roan keihard op de paal die galmt over het veld. Een aanval van SVC en het is gelijk raak 1-2.

Beide ploegen vinden de bal te klein dus er komt een grotere bal. Hadden ze nou nog maar die kleine dan was de trap van Milan er misschien wel in gegaan, maar nu komt die op de paal.

Rust ! Je merkt bij alle ouders en kinderen (ook van andere velden) dat het vroeg is, er hangt een soort serene “laat me met rust” rust. Voetbal technisch zijn de jongens ook nog niet helemaal wakker.

Eerste kans van de 2e helft is voor Ruben maar die gaat naast. Leedvermaak bij onze eigen coaches die de acties van onze eigen spelers nadoen.

Milan alleen op doel af en rond cool af 1-3. Voorzet van de zijkant van Marijn wordt met buitenkantvoet door Ruben afgerond 1-4.

2-4 SVC mooie jump van Jasper, maar als hij was blijven staan had hij hem wel gehad. 2-5 Ruben en 2-6 Milan het gaat nu hard, zouden ze nu wakker geworden zijn.

Marijn pakt de bal op: 2-7 hij raakt helaas wel geblesseerd tijdens zijn actie en gaat naar de zijlijn, maar komt al snel weer terug.

De misthoorn is met deze stand ook een stuk stiller geworden. 2-8 Milan. Tikkie takkie van Roan, Milan en Ruben wordt door Ruben afgemaakt 2-9. Milan met een voorzet Roan scoort 2-10. Dennis staat zich al de hele tijd de verbazen over de snelheid van zijn eigen zoon, die de verdediger van ruim een kop groter er telkens uit sprint.

Einde wedstrijd, drukke week voor de boeg, aanstaande woensdag een inhaalwedstrijd en volgende week zaterdag ook weer.