Terug naar overzicht

Wilhelmus JO17-1 - Noordwijk JO17-1 (0-3)

Een teleurstellende uitslag en een wedstrijd wat eigenlijk nooit een wedstrijd werd en waar ik het Dex al snel hoorde roepen, “ik zie geen beleving” en daar had hij volkomen gelijk in. We misten vandaag ook nog eens Nick en Florian ivm schorsingen maar ze zijn er binnenkort wel weer bij alhoewel Nick ook nog met een blessure kamt en nog wel een weekje uit de roulatie is.

Het ging gelijk op en Wilhelmus had zelfs het betere spel maar echte kansen bleven uit. De eerste schermutselingen waren voor het doel van Noordwijk waar Tim op links doorbrak maar hij zag zijn inzet door de keeper worden onderschept. Fabian was in de beginfase overal bij elke vrije schop en corner aanwezig maar ook hij kon het net niet vinden. Een zoveelste vrije schop belanden op het hoofd van Sjoerd maar ook zijn inzet ging het doel voorbij. Ook werd de bal na een corner door Bruno ingekopt maar de bal ging naast. Milan die op rechts ijverig was kreeg een gele kaart na zijn tweede overtreding maar hij was lekker bezig. Robin pakte daarna een knappe bal en weer was het Milan die heel dicht bij de 1-0 was maar zijn inzet kon de keeper nog net op de doellijn onderscheppen, jammer. Jeanny dolde daarna 2 Noordwijkers, heerlijk om te zien maar twee tellen later lag de bal in het Wilhelmus doel, het schot leek naast te gaan en dat dacht ook Robin maar het scorebord zag het anders, 0-1. Weer een vrije schop van Fabian ging net over en niet veel later kwam Noordwijk op 0-2 en leek het een moeilijke middag te worden.

Na de rust werd volop gewisseld, Julien kwam erin voor Milan en had Jasper een hele mooie voorzet maar het doel werd niet gevonden. Dan al heel snel een hapering in de defensie en stond de 0-3 op het scorebord en nu werd het heel moeilijk en dat merkte je ook aan onze mannen. Noordwijk was echt niet veel beter maar waren net wat handiger op het juiste moment. Nog maar een keer wisselen dacht Raymond, Mo voor Bruno en Rik voor Yannick. Een snelle goal doet vaak wonderen maar helaas zat dat er vanmiddag niet in. Sam kwam er nog in voor Jasper en Robin nam de plaats van de moe gestreden Tobias over en waren alle wissels gebruikt. Chiel kreeg nog geel en was Sam heel dicht bij zijn eerste doelpunt dit seizoen maar de bal belanden op de kruising, jammer Sam. De 3 punten gingen mee naar Noordwijk en pakken we volgende week gewoon de draad weer op tegen Foreholte toevallig in Noordwijk!!

 

Rob

 

Topscorers na 14 wedstrijden

1)      Nick 10 doelpunten

2)      Chiel 7 doelpunten

3)      Mo 4 doelpunten

4)      Tim 4 doelpunten

5)      Julien 3 doelpunten

6)      Fabian 3 doelpunten

7)      Yannick 1 doelpunt

8)      Sjoerd 1 doelpunt