Extra teambuilding JO17-1

Zaterdag 3 november was voor de spelers van JO17-1 een dag zonder wedstrijd. De tegenstander HVV Hercules heeft zich terug getrokken uit de competitie.

Dit was een mooie gelegenheid om te werken aan een stukje extra teambuilding.

Vrijdagavond verzamelde bijna het hele team en trainers zich een keer niet op de velden bij Wilhelmus, maar een km verder bij de Chinese muur.

Hier hebben we met elkaar een gezellige avond gehad in een leuke ontspannen sfeer, waar iedereen lekker zelf kon kiezen wat ze wilden eten.

Met alleen goede voetballers wordt je geen kampioen .We staan momenteel vierde maar willen hoger op en minstens een periode winnen.

Hopelijk helpen gezellige avonden, om er een hechte groep van je maken en net dat beetje extra te brengen.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Voorschoten de koploper op het programma en zullen de jongens dat beetje extra moeten laten zien.

Een stukje teambuilding helpt hier hopelijk aan mee.