Velo JO11-1 - Wilhelmus JO11-1 (3-4)

Eind vorig seizoen speelde de toenmalige 10-1 een oefenwedstrijd tegen VELO. Na 3-0 achter gestaan te hebben wisten de mannen een 3-4 uit het vuur te slepen. Maar hoe zouden we er dit seizoen als 11-1 voor staan.

Na de eerste bekerwedstrijd gewonnen te hebben van DoCoS met 15-3 gingen de mannen natuurlijk vol goede moed naar Wateringen.

Na vrij snel op 1-0 achterstand te zijn gekomen. Liet Wilhelmus zien waar het van gemaakt was. Snel voetbal, mooie combinaties, goed verdedigingswerk en mooie aanvallen brachten de stand al snel op 1-3. Daarna werd het goede spel niet meer beloond met doelpunten maar VELO wist eigenlijk niet zo goed waar ze het moesten zoeken.

In de tweede helft werd het wat rommeliger, grote oorzaak hiervan was de wind die op kwam zetten. Daardoor kwamen niet alle ballen meer aan, en moest er harder gewerkt worden om de aanvallen te laten slagen. Door het harde werk, werd er nog wel gescoord waardoor het 1-4 stond.

Na twee onfortuinlijke ballen die door de wind verkeerd neer kwamen kon VELO nog iets terug doen, waardoor de stand op 3-4 kwam. Maar echt gevaarlijk werd het daarna niet meer. Waardoor Wilhelmus de punten mee naar huis neemt.

Volgende week de beslissingswedstrijd voor de bekercompetitie tegen Zestienhoven. Ook zij wonen beide bekerwedstrijden. Spannend dus!