SV Nootdorp JO8-4 - Wilhelmus JO8-3 (3-9)

SPANNING EN SENSATIE..... volgens wat aankomende kinderen staat Arnoud zonder benzine....wat een prutser klinkt het van ouder tot ouder met een grote glimlach, maar al snel blijkt het verhaal rijkelijk overdreven. Arnoud moest tanken, en daar werd Ollie zenuwachtig van elke keer als ze langs een pompstation reden. Uiteindelijk hoeft er nog lang niet getankt te worden.

De ouders hebben plaatsgenomen op een bankje langs het veld in het zaterdagochtend zonnetje. We kwamen hier ook nog iets doen ??? Ow ja voetballen, althans onze jongens. Die waren al begonnen blijkbaar en dat leverde gelijk al wat aanvallen op, Teun op de keeper en Ruben op de lat vanuit een corner. Een aanval van Nootdorp wordt door Marijn van de lijn gehaald en direct opgepikt door Milan die uit de counter de 0-1 op het scorebord zet. Nootdorp mag aftrappen, maar dat zijn wij vergeten want e scoren direct de 1-1.

En zo gaat het de eerste helft heen en weer, een speler van Nootdorp snijdt door onze verdediging heen, gelukkig redt Jasper. En weer terug, Milan met een bal op de vrije Teun maar die gaat helaas naast. Heel eerlijk van Marijn die de scheids corrigeert dat de bal via hem achter gegaan is en een corner voor Nootdorp. Gelukkig word het goede gedrag niet beloont met een doelpunt voor Nootdorp.

1-2 Milan! Hij pikt de uittrap van de keeper op en scoort. Nootdorp heeft 2 sterke mannen die het verschil maken, wij hebben het er moeilijk mee. 2-2. En wat is dit nou ? 3-2 ?? we staan achter, we spelen erg mat vandaag. Het zal het tijdstip wel wezen, want het is lang geleden dat we zo vroeg op moesten voor de voetbal, of het lekkere zonnetje.

Roan op de paal, maar in de rebound scoort Teun de 3-3, gelukkig maar, achterstanden zijn we niet gewend. Daan met een Koemanschot via de keeper in het doel 3-4 ! het mooiste doelpunt die we gaan zien vandaag durf ik wel te zeggen, en het is ook meteen rust!

Actie van onze verdedigers: Daan legt klaar voor Marijn, maar schiet met een harde trap uit, het is wel een corner. Ruben neemt hem en de bal die gaat er via de keeper in 3-5. De 2 volgende corners worden door Ruben genomen en komen goed voor, maar ze worden helaas net niet afgemaakt. 3-6 Milan, we komen weer op stoom waarschijnlijk omdat het nu na 9-en is.

“Roan je staat verkeerd” klinkt het uit de keel van Arnoud lands de lijn op het moment dat er een corner genomen word, maar Roan staat helemaal niet verkeerd, hij krijgt de bal voor zijn voeten en schiet ongenadig binnen. “Het gaat goed Roan” klinkt het vervolgens weer van de zijlijn. Stand 3-7.

Nootdorp staat vol onder druk van ons. Ollie dribbelt van de zijlijn langs verdediging en schiet in de verre hoek raak 3-8 en Ruben zorgt voor de eindstand 3-9.

Dit was de laatste wedstrijd van de competitie en wij hebben het heel goed gedaan, en als ik zo alle standen teruglees, durf ik wel te zeggen: KAMPIOENEN!!!!!!!!!!! Alleen jammer dat de KNVB dat niet vind.