SEP JO8 Toernooi (2e)

Wat een file zeg, mensen op/door het gras, kinderen worden overal uitgegooid om maar op tijd te zijn. Een lekker begin van deze zaterdag. Goed... het toernooi bij SEP in Delft, wij zitten in de poule bij SEP, DoCoS, Die Haghe en Wilhelmus JO8-2.

We beginnen tegen SEP JO8-1.

En we beginnen gelijk lekker 1-0 Ruben uit een vrije trap en niet snel daarna Ruben op paal, maar de rebound wordt opgepakt door Teun 2-0! Mooie tikkie takkie voetbal tussen Ruben en Teun 3-0 door Teun. Teun 4-0 via keeper en hij maakt ook de 5-0. Hij heeft er zin in vandaag. Roan schiet op de paal en pikt de bal weer op geeft weer voor, maar Teun mist!!! Wat is dat nou? Rubenm denktdat het een latje trap wedstrijd is, maar (wie anders) Teun pikt de bal van de lat en zorgt voor de eindstand van 6-0. Lekker begin!

DoCoS JO8-3

Eerste aanval is van ons. Eem corner van Ruben eindigt in de handen van de keeper. DoCos in de aanval en een lekkere redding van Jasper. Steeds meer druk van de tegenstander en daar is de 1-0 voor DoCoS. Milan met een solo 1-1. Ruben komt vrij voor het doel, maar krijgt bal niet goed op zijn voet en schiet naast. De keeper van DoCoS schiet uit recht op Roan en met een poortje door diezelfde keeper scoort hij de 1-2 !! We staan weer voor. Tijd om de score uit te bereiden, Milan met de voorzet op Ruben 1-3 ruben en de eindstand komt ook van Ruben na een solo word het 1-4 voor ons!

Wilhelmus JO8-2

De wedstrijd der wedstrijden, de club derby, strijd der wespen, of gewoon 2 teams tegen elkaar, maar interessant om te zien hoe wij ervoor staan. Eerste aanval is weer van ons, bijna Ollie met de 0-1 maar het doelpunt valt aan de andere kant 1-0 voor JO8-2. Het is een spannende pot met lekker voetbal van beide kanten. Jasper staat goed te keepen met een flink aantal reddingen, maar helaas komt JO8-2 op 2-0. Wij zijn zeker niet kansloos met een corner van Olivier op Roan die maar net naast schiet. Het vertrouwen lijkt bij ons een beetje weg te zakken en al snel komt JO8-2 op 5-0. Naar mijn mening een geflatteerde uitslag, het hofde niet zo veel te worden.

De laatse wedstrijd is tegen Die Haghe JO8-6. Het is een rommelige wedstrijd, war Die Haghe veel als een kluitje speelt en daar hebben wij veel moeite mee, tot Roan de 1-0 scoort (geen dansje helaas). Verder gaat het spel op en neer zonder echte kansen. Ollie gaat nog wel op doel af, maar schiet op de paal. Het bijft 1-0.

3x gewonnen en 1x verloren, een goede score, en daar word je 2e mee!! Gefeliciteerd jongens, jullie hebben het verdient!